BLOG INI TELAH BERPINDAH

SALAM SEJAHTERA KEPADA PENGUNJUNG-PENGUNJUNG BLOG PENERANGAN UMNO KEDAH.

Pihak Biro Penerangan Perhubungan UMNO Negeri Kedah dengan ini ingin memaklumkan bahawa Blog ini tidak lagi akan diaktifkan selepas ini kerana telah dinaiktaraf dan dijenamakan semula bersempena penghijrahan kita ketahun baru 2010 bersama-sama azam dan iltizam baru selari dengan konsep 1Malaysia, Rakyat di Dahulukan Pencapaian di Utamakan dan juga atas semangat BN Menang Kedah Senang. Namun begitu persembahan didalam Blog baru akan ditambahbaik dari masa kesemasa persembahannya agar penyampaian maklumat dapat dibaca dan lihat dengan jelas.

Pihak Biro Penerangan juga ingin memohon maaf kerana mengambil masa yang agak lama untuk diaktifkan kembali diatas sebab-sebab teknikal.

Alamat terbaru Blog Penerangan Perhubungan UMNO Kedah ialah:

http://onekedahinfo.blogspot.com/

Harap maklum dengan perkembangan ini.

Sunday, 14 June 2009

Ceramah 1 Malaysia di Auditorium Kedah FM 13.06.2009


Semalam (13.06.2009) , YB Sen. Mej. Jen. (B) Dato' Jamil Khir telah menyampaikan ceramah dalam Program 1 Malaysia anjuran UMNO Bahagian Kuala Kedah dan Pejabat Penerangan Daerah Kota Setar di Auditorium Kedah FM, Jalan Kuala Kedah.

Ia turut dihadiri oleh YBhg. Dato' Latt Shariman Abdullah , Pegawai Tugas-tugas Khas Perdana Menteri Malaysia merangkap Ketua UMNO Bahagian Kuala Kedah.

Lebih 200 orang yang terdiri daripada kepimpinan UMNO Bahagian Kuala Kedah dari setiap peringkat telah hadir ke majlis tersebut.


** Gambar mengenai program ini boleh diakses di http://biropeneranganumnokedah.spaces.live.com/

No comments:

Post a Comment