BLOG INI TELAH BERPINDAH

SALAM SEJAHTERA KEPADA PENGUNJUNG-PENGUNJUNG BLOG PENERANGAN UMNO KEDAH.

Pihak Biro Penerangan Perhubungan UMNO Negeri Kedah dengan ini ingin memaklumkan bahawa Blog ini tidak lagi akan diaktifkan selepas ini kerana telah dinaiktaraf dan dijenamakan semula bersempena penghijrahan kita ketahun baru 2010 bersama-sama azam dan iltizam baru selari dengan konsep 1Malaysia, Rakyat di Dahulukan Pencapaian di Utamakan dan juga atas semangat BN Menang Kedah Senang. Namun begitu persembahan didalam Blog baru akan ditambahbaik dari masa kesemasa persembahannya agar penyampaian maklumat dapat dibaca dan lihat dengan jelas.

Pihak Biro Penerangan juga ingin memohon maaf kerana mengambil masa yang agak lama untuk diaktifkan kembali diatas sebab-sebab teknikal.

Alamat terbaru Blog Penerangan Perhubungan UMNO Kedah ialah:

http://onekedahinfo.blogspot.com/

Harap maklum dengan perkembangan ini.

Sunday, 14 June 2009

Mesyuarat Pertama Biro Penerangan UMNO Kedah

Mesyuarat pertama Biro Penerangan UMNO Negeri Kedah telah diadakan pada 13.06.2009 di Tingkat 7, Bangunan Tunku. Ia telah dipengerusikan oleh YB. Sen. Mej. Jen. (B) Dato' Jamil Khir sendiri.
Mesyuarat dimulakan dengan perbincangan bersama semua Ketua Penerangan UMNO Bahagian diikuti dengan perjumpaan dengan semua Ketua Penerangan Sayap UMNO daripada semua bahagian.

No comments:

Post a Comment