BLOG INI TELAH BERPINDAH

SALAM SEJAHTERA KEPADA PENGUNJUNG-PENGUNJUNG BLOG PENERANGAN UMNO KEDAH.

Pihak Biro Penerangan Perhubungan UMNO Negeri Kedah dengan ini ingin memaklumkan bahawa Blog ini tidak lagi akan diaktifkan selepas ini kerana telah dinaiktaraf dan dijenamakan semula bersempena penghijrahan kita ketahun baru 2010 bersama-sama azam dan iltizam baru selari dengan konsep 1Malaysia, Rakyat di Dahulukan Pencapaian di Utamakan dan juga atas semangat BN Menang Kedah Senang. Namun begitu persembahan didalam Blog baru akan ditambahbaik dari masa kesemasa persembahannya agar penyampaian maklumat dapat dibaca dan lihat dengan jelas.

Pihak Biro Penerangan juga ingin memohon maaf kerana mengambil masa yang agak lama untuk diaktifkan kembali diatas sebab-sebab teknikal.

Alamat terbaru Blog Penerangan Perhubungan UMNO Kedah ialah:

http://onekedahinfo.blogspot.com/

Harap maklum dengan perkembangan ini.

Sunday, 5 July 2009

Pertemuan Dengan Bloger Utara - 04.07.2009Biro Penerangan UMNO Negeri Kedah telah berkesempatan untuk bersama-sama hadir ke Perjumpaan Bloger Utara kali ke 2 yang berlangsung di Holiday Villa, Alor Setar, Kedah.

Ia telah berjaya mengumpulkan lebih 30 orang bloger yang datang dari jauh dan dekat. Ada yang datang sejauh Kuala Lumpur semata-mata untuk menghadiri perjumpaan ini. Pertemuan yang pertama dimaklumkan berlangsung di Sungai Petani pada 1 Mei yang lalu. Ramai bloger terkenal seperti Depakata (Jeanbara), Batu Putih turut hadir ke perjumpaan tersebut. Lain-lain bloger yang turut hadir termasuk Wadah Politik Utara,TV Utara, Pelantaqhujah, TempurSakti, Sanggul Melayu, Pusaka Ayahanda, Pejuang Bangsa dan myKMU.net.

Banyak yang telah dibincangkan dan diluahkan dalam majlis tersebut sama ada bercorak teguran mahu pun nasihat terhadap apa telah dan perlu dilakukan oleh UMNO dalam menghadapi pilihan raya umum ke 13 yang akan datang. Kealpaan UMNO terhadap pengaruh media baru ini dikatakan antara faktor penyumbang terbesar terhadap kejatuhan kerajaan Barisan Nasional amnya dan UMNO khasnya di negeri Kedah ini.

Secara umumnya, pertemuan ini boleh dianggap berjaya dan merupakan satu titik permulaan yang baik ke arah memantapkan lagi jentera UMNO bagi menghadapi pilihan raya yang akan datang.

No comments:

Post a Comment